Pondělí 1.12
| Polévka:Gulášová z hovězího masa | 59 Kč | |
| 1. | Plněný vepřový řízek uzeným sýrem a šunkou, vařené petrželkové brambory, zelný salátek z červeného zelí s majonézou | 182 Kč |
|---|---|---|
| 2. | Kuřecí kousky v čedarové omáčce, těstoviny penne, salátek z výběru salátů ( rukola, polníček) | 179 Kč |
| 3. | Green vegetarián burger se smaženým čedarem, zelným salátem s majonézou, rukola, majonéza, batátové hranolky | 229 Kč |
| 4. | Nabídka týdne: Steak z vepřové krkovičky připravený metodou Souis - Vide se zelenými fazolkami na česneku a pečenou bramborou plněnou křenovým dipem | 245 Kč |
| Stálá nabídka | ||
| Ceasar salát s lososem | 139 Kč | |
| Zeleninový salát s kuřecími řízečky | 120 Kč | |
| Salát s baby špenátem a kuřecím masem | 120 Kč | |
Úterý 2.12
| Polévka:Čočková s párkem | 59 Kč | |
| 1. | Vepřová líčka s koprovou omáčkou, domácí houskový knedlík | 179 Kč |
|---|---|---|
| 2. | Gnocchi s kuřecím masem, pančetou, brokolicí a omáčkou z modrého sýru | 180 Kč |
| 3. | Cuketa plněná bylinkovým rizotem, zapečená s parmazánem, rajčatová omáčka zdobená bazalkovým pestem | 175 Kč |
| 4. | Nabídka týdne: Steak z vepřové krkovičky, připravený metodou sous-vide se zelenými fazolkami na česneku a pečenou bramborou plněnou křenovým dipem | 245 Kč |
| Stálá nabídka | ||
| Ceasar salát s lososem | 139 Kč | |
| Zeleninový salát s kuřecími řízečky | 120 Kč | |
| Salát s baby špenátem a kuřecím masem | 120 Kč | |
Středa 3.12
| Polévka:Zeleninová | 59 Kč | |
| 1. | Špikované krutí prso na paprice, těstoviny | 179 Kč |
|---|---|---|
| 2. | Marinovaný vepřový steak z krkovičky se sázeným vejcem, šťouchané brambory, zeleninová přízdoba | 178 Kč |
| 3. | Italské krémové rizoto se špenátem a kuřecím masem, parmazán | 180 Kč |
| 4. | Nabídka týdne: Steak z vepřové krkovičky, připravený metodou sous-vide se zelenými fazolkami na česneku a pečenou bramborou plněnou křenovým dipem | 245 Kč |
| Stálá nabídka | ||
| Ceasar salát s lososem | 139 Kč | |
| Zeleninový salát s kuřecími řízečky | 120 Kč | |
| Salát s baby špenátem a kuřecím masem | 120 Kč | |
Čtvrtek 4.12
| Polévka:Pórková s opečenou houskou | 59 Kč | |
| 1. | Plněný paprikový lusk, rajčatová omáčka, houskové knedlíky | 178 Kč |
|---|---|---|
| 2. | Dušený hovězí váleček s houbovou omáčkou, jasmínová rýže | 179 Kč |
| 3. | Zeleninový salát z výběrů salátků se smaženými sýry ( gouda, hermelín, čedar) | 182 Kč |
| Stálá nabídka | ||
| Ceasar salát s lososem | 139 Kč | |
| Zeleninový salát s kuřecími řízečky | 120 Kč | |
| Salát s baby špenátem a kuřecím masem | 120 Kč | |
Pátek 5.12
| Polévka:Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi | 59 Kč | |
| 1. | Ricottové noky s kousky kuřecího masa, dýňová omáčka s dýňovými semínky a silným olejíčkem | 185 Kč |
|---|---|---|
| 2. | Plněná italská ciabatta (prosciuttem crudem, rukolou, mozzarellou, rajčaty a bazalkovým pestem) | 178 Kč |
| 3. | Bramborové knedlíky plněné uzeninou, jemný listový špenát, křupavá smažená cibulka | 178 Kč |
| 4. | Nabídka týdne: Steak z vepřové krkovičky připravovaný metodou Souise - Vide se zelenými fazolkami na česneku a pečenou bramborou plněnou křenovým dipem | 245 Kč |
| Stálá nabídka | ||
| Ceasar salát s lososem | 139 Kč | |
| Zeleninový salát s kuřecími řízečky | 120 Kč | |
| Salát s baby špenátem a kuřecím masem | 120 Kč | |
Sobota 6.12
| Polévka:Dršťková | 65 Kč | |
| 1. | Loštický kuřecí řízek (plněný vysočinou a tvarůžky), petrželkové brambory | 239 Kč |
|---|---|---|
| 2. | Šumavský vepřový řízek z krkovičky (plněný směsí hříbků a bylinek), šťouchané brambory | 235 Kč |
| 3. | Hovězí řízek Porthaus marinovaný s česnekem, vídeňský bramborový salát | 339 Kč |
| 4. | Telecí cordon bleu (plněný šunkou a sýrem), hráškovo-bramborové pyré | 289 Kč |
| 5. | Marinovaný bylinkový krůtí řízek v parmezánové strouhance, bramborový salát s majonézou | 245 Kč |
| Stálá nabídka | ||
| Ceasar salát s lososem | 139 Kč | |
| Zeleninový salát s kuřecími řízečky | 120 Kč | |
| Salát s baby špenátem a kuřecím masem | 120 Kč | |
Neděle 7.12 Dnes
| Polévka:Dršťková | 65 Kč | |
| 1. | Loštický kuřecí řízek (plněný vysočinou a tvarůžky), petrželkové brambory | 239 Kč |
|---|---|---|
| 2. | Šumavský vepřový řízek z krkovičky (plněný směsí hříbků a bylinek), šťouchané brambory | 235 Kč |
| 3. | Hovězí řízek Porthaus marinovaný s česnekem, vídeňský bramborový salát | 339 Kč |
| 4. | Telecí cordon bleu (plněný šunkou a sýrem), hráškovo-bramborové pyré | 289 Kč |
| 5. | Marinovaný bylinkový krůtí řízek v parmezánové strouhance, bramborový salát s majonézou | 245 Kč |
| Stálá nabídka | ||
| Ceasar salát s lososem | 139 Kč | |
| Zeleninový salát s kuřecími řízečky | 120 Kč | |
| Salát s baby špenátem a kuřecím masem | 120 Kč | |

