reklama

reklama

Kozlovna Celnice

Bartošova 4393, Zlín
Okres: Zlín

Telefon: +420 577 001 066
E-mail: celnice@kozlovna.cz
Pondělí 20.3
Polévka:Zeleninová s vločkami 1,7,9
 
1. Smažený květák, pažitkový brambor, domácí tatarka 1,3,7 89 Kč
2. Vepřový přírodní plátek z kotlety podávaný na houbových tagliatelle 1,3,7 109 Kč
3. Ceasar salát s filírovaným kuřecím masem, krutony, ančovičkovým dresinkem a hoblinami sýru grana padano 1,3,4,7 129 Kč
4. NABÍDKA TÝDNE: Kuřecí supreme (kuřecí prsíčko s křídelní kostí) upravené metodou sous-vide podávaný s grilovanou zeleninou a domácím bazalkovým pestem genovese 159 Kč
Úterý 21.3
Polévka:Kuřecí velouse s masem a zeleným hráškem 1,7
 
1. Skautský buřt guláš podávaný s čerstvým pečivem 1,3 89 Kč
2. Vepřové vykoštěné kolínko ala bažant, šťouchané brambory 109 Kč
3. 200g Kuřecí steak špikovaný sušeným rajčetem a panchettou ložený na teplém salátu z brambor, paprik, rajčat a balsamika 129 Kč
4. NABÍDKA TÝDNE: Kuřecí supreme (kuřecí prsíčko s křídelní kostí) upravené metodou sous-vide podávaný s grilovanou zeleninou a domácím bazalkovým pestem genovese 159 Kč
Středa 22.3
Polévka:Pórkový krém s krutony 1,3,7
 
1. Uzená krkovice padávaná na jihočeské lepenici z kysaného zelí 10,12 99 Kč
2. Velký venkovský řecký salát s kuřecím masem, sýrem feta, černými olivami, sušenými rajčaty, čerstvou zeleninou a červenou cibulkou, opečená bageta 1,3, 7 119 Kč
3. 300g Grilovaná vepřová kotleta s držátkem plněná žampiony portobello a panchettou servírovaný s vídeňským salátem s ředkvičkou a mladou cibulkou 139 Kč
4. NABÍDKA TÝDNE: Kuřecí supreme (kuřecí prsíčko s křídelní kostí) upravené metodou sous-vide podávaný s grilovanou zeleninou a domácím bazalkovým pestem genovese 159 Kč
Čtvrtek 23.3
Polévka:Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi 1,3,9
 
1. Zapečené francouzské brambory s uzeným masem,okurek 3,7 99 Kč
2. Gnocchi se smetanovým špenátem a krůtím masem, parmazán 1,3,7 109 Kč
3. Hovězí roštěná na houbách, jasmínová rýže 1 139 Kč
4. NABÍDKA TÝDNE: Kuřecí supreme (kuřecí prsíčko s křídelní kostí) upravené metodou sous-vide podávaný s grilovanou zeleninou a domácím bazalkovým pestem genovese 159 Kč
Pátek 24.3 Dnes
Polévka:Špenátový krém s uzeným lososem 4,7
 
1. Bramborové chicche "Gnocchetti" s kysaným zelím a dvakrát vyuzenou domácí slaninou na způsob střapaček se zelím 1,3,10 89 Kč
2. Čevabčiči s vařeným bramborem, hořčicí a cibulí 1,3 99 Kč
3. Rozlítaný hovězí španělský ptáček s prvotřídní basmati rýží a dýňovým kompotem 1,3 129 Kč
4. NABÍDKA TÝDNE: Kuřecí supreme (kuřecí prsíčko s křídelní kostí) upravené metodou sous-vide podávaný s grilovanou zeleninou a domácím bazalkovým pestem genovese 159 Kč
Datum poslední aktualizace záznamu: 31.3.2016

Hledat v adresáři

reklama