reklama

reklama

Plzeňská restaurace

Lešetín II 651, Zlín
Okres: Zlín

Součástí hotelu Baltaci Atrium ***** je také příjemná a prostorná restaurace nabízející českou kuchyni, bohatý nápojový lístek a výběr z kvalitních moravských a některých zahraničních vín.

Telefon: +420 732 600 500
E-mail: booking@baltaci.cz
Pondělí 15.1
Polévka:Hrachová polévka s párkem
Kuřecí krém
 
1. 150g Berlínský vepřový řízek s nastavovanou bramborovou kaší a zelným salátem 135 Kč
2. 200g Pečené kuřecí stehno na slanině s jasmínovou rýží a kompotem 129 Kč
3. 300g Čočkový salát s marinovanou zeleninou s uzeným lososem a bylinkovým dresinkem 119 Kč
4. 250g Pasta s brokolicí a kukuřicí ve smetanovo-bylinkové omáčce 115 Kč
5. 150g Hovězí Flank steak na restovaných fazolkách se slaninou a pepřovou omáčkou; Dezerty: Vanilková panna cotta/Sorbet 189 Kč
 
Předkrm: Hovězí carpaccio s parmazánem, olivovým olejem, rukolou a bagetkou 65 Kč
Předkrm: Čočkový salát s marinovanou zeleninou a bylinkovým dresinkem 35 Kč
Úterý 16.1
Polévka:Francouzská cibulačka se sýrem
Bramborový krém s maďarskou klobásou
 
1. 160g Vepřové řezy se šunkou, žampiony a sýrem s americkými brambory a aioli majonézou 135 Kč
2. 150g Krůtí Stroganoff s jasmínovou rýží 129 Kč
3. 300g Listový salát s nakládaným hermelínem a brusinkovým dresinkem 119 Kč
4. 250g Vařené vejce s dušeným špenátem a vařenými brambory 115 Kč
5. 150g Hovězí Flank steak na restovaných fazolkách se slaninou a pepřovou omáčkou; Dezerty: Vanilková panna cotta/Sorbet 189 Kč
 
Předkrm: Hovězí carpaccio s parmazánem, olivovým olejem, rukolou a bagetkou 65 Kč
Předkrm: Listový salát s brusinkovým dresinkem 35 Kč
Středa 17.1
Polévka:Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi
Cizrnový krém s červenou řepou
 
1. 150g Hovězí vařené s koprovou omáčkou a houskovými knedlíky 135 Kč
2. 150g Uzená krkovice s bramborovou kaší a salátem z červeného zelí s křenem 129 Kč
3. 300g Salát z kuskusu se zeleninou, grilovaným kuřecím masem a jogurtovým dresinkem 119 Kč
4. 250g Gratinovaný lilek se zeleninovým ragú, parmazánem a rajčatovou omáčkou 115 Kč
5. 150g Hovězí Flank steak na restovaných fazolkách se slaninou a pepřovou omáčkou; Dezerty: Vanilková panna cotta/Sorbet 189 Kč
 
Předkrm: Hovězí carpaccio s parmazánem, olivovým olejem, rukolou a bagetkou 65 Kč
Předkrm: Salát z kuskusu se zeleninou a jogurtovým dresinkem 35 Kč
Čtvrtek 18.1
Polévka:Kmínová polévka se zeleninou, vejcem a kapáním
Uzená polévka s masem a zeleninou
 
1. 150g Kuřecí řezy po Neapolsku s jasmínovou rýží 135 Kč
2. 150g Vepřové karbanátky s bramborovou kaší a kyselým okurkem 129 Kč
3. 300g Salát s nivou, olivami, vlašskými ořechy a bazalkovým pestem 119 Kč
4. 120g Smažený hermelín s vařenými brambory a brusinkovou chilli majonézou 115 Kč
5. 150g Hovězí Flank steak na restovaných fazolkách se slaninou a pepřovou omáčkou; Dezerty: Vanilková panna cotta/Sorbet 189 Kč
 
Předkrm: Hovězí carpaccio s parmazánem, olivovým olejem, rukolou a bagetkou 65 Kč
Předkrm: Salát s nivou, olivami, vlašskými ořechy a bazalkovým pestem 35 Kč
Pátek 19.1
Polévka:Valašská kyselice
Rajčatová polévka se sýrem
 
1. 200g Králičí konfit na slanině s bramborovou kaší 135 Kč
2. 150g Gratinované rybí filé v bylinkové krustě se sušenými rajčaty s dýňovým pyré 129 Kč
3. 300g Zeleninový salát s kuřecími stripsy a sweet chilli dresinkem 119 Kč
4. 250g Bramborové lokše s povidly sypané mákem a cukrem 115 Kč
5. 150g Hovězí Flank steak na restovaných fazolkách se slaninou a pepřovou omáčkou; Dezerty: Vanilková panna cotta/Sorbet 189 Kč
 
Předkrm: Hovězí carpaccio s parmazánem, olivovým olejem, rukolou a bagetkou 65 Kč
Předkrm: Zeleninový salát se sweet chilli dresinkem 35 Kč
Datum poslední aktualizace záznamu: 10.12.2017

Hledat v adresáři

reklama